Μην ακούς κανέναν, ερεύνησε το

Οι πιο δημοφιλείς απορίες που ίσως σου στερούν ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν έχω γνώσεις μάρκετινγκ, μπορώ να πετύχω;

Ναι, ξεκάθαρα μπορείς! Για αυτό τον στόχο θα δουλέψουμε μαζί. Θα μάθεις όλα όσα χρειάζεσαι, ακολουθώντας το εκπαιδευτικό σύστημα του δικτύου μας. Ξεκινώντας μαζί μας επίσης θα έχουμε την ευκαιρία να επικοινωνούμε σε προσωπικό επίπεδο και να μοιραζόμαστε μαζί σου τις εμπειρίες και την τεχνογνωσία μας.

Θα χρειαστεί να κάνω πωλήσεις από πόρτα σε πόρτα;

Όχι εφόσον δεν το επιθυμείς. Η εταιρία θα εξυπηρετήσει τους δικούς σου πελάτες χωρίς να χρειαστεί εσύ να κάνεις απευθείας πωλήσεις. Θα λάβεις την προμήθεια για την σύστασή σου απευθείας από την εταιρία.

Γιατί η διαδικασία αυτή δεν είναι πυραμίδα;

Το Multi Level Marketing βασίζεται στην ανάπτυξη δικτύου και δεν έχει καμιά σχέση με παράνομες πυραμίδες ή αεροπλανάκια. H εξήγηση είναι απλή. Κανένας δεν κερδίζει από κανέναν. Όλοι οι συνεργάτες αμείβονται για αυτό που κάνουν από την εταιρία. Επίσης η αμοιβή των συνεργατών έρχεται από την ανάπτυξη του τζίρου και όχι από τις εγγραφές μελών. Δεν υπάρχει ιεραρχία. Αυτό σημαίνει ότι ξεκινώντας μπορείς να ξεπεράσεις σε επίπεδο τον άνθρωπο που σε σύστησε. Όλα τα προϊόντα διακινούνται με τα αντίστοιχα παραστατικά. Οι περισσότερες εταιρίες που δραστηριοποιούνται με αυτό το σύστημα, έχουν ζωή δεκαετιών. Εάν ήταν σχήματα εξαπάτησης θα είχαν καταρρεύσει προ πολλού.

Δεν έχω κύκλο, μπορώ να πετύχω;

Η απόφαση έναρξης μίας επιχείρησης δεν εξαρτάται ποτέ από το αν έχεις γνωστούς για πελάτες της. Φυσικά μπορείς να πετύχεις. Το έχουν πετύχει κι άλλοι συνεργάτες μας. Μέσα από το σύστημα εκπαίδευσης θα αποκτήσεις τα εργαλεία. Πρόσφατα λανσάραμε ένα πρωτοποριακό σύστημα (memory joker), για ανθρώπους που θέλουν να διευρύνουν τον κύκλο επαφών τους.

Μήπως έχει κορεστεί η αγορά;

Ενώ κάποιος θα περίμενε να συμβεί αυτό, στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Σήμερα υπάρχουν τεράστια περιθώρια ανάπτυξης, γιατί η δουλειά μας αναπτύσσεται μέσω επαφών κι επαφές μπορούν να σε πάνε παντού, ειδικά στη νέα online εποχή!

Δεν μου αρέσει να πιέζω τους ανθρώπους. Μπορώ να προχωρήσω με άλλο τρόπο;

Στην ομάδα μας υποστηρίζουμε απόλυτα ότι δεν πρέπει να πιέσεις κανέναν να ξεκινήσει χωρίς ο ίδιος να το επιθυμεί. Μέσα από την συνεργασία μας, θα διδαχθείς πως σε βάθος χρόνου θα μπορέσεις να προσεγγίσεις με διακριτικότητα τους ανθρώπους με τους οποίους θέλεις να μοιραστείς την ευκαιρία αυτή.

Δουλεύω ήδη πολλές ώρες, τί μπορώ να κάνω;

Αναρωτήσου αρχικά αν είσαι ευχαριστημένος με αυτό ή αν θέλεις με κάποιο τρόπο να το αλλάξεις. Σε κάθε περίπτωση μέσα στο εκπαιδευτικό μας σύστημα θα μάθεις τον τρόπο να διαχειριστείς σωστά το χρόνο σου και να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην ανάπτυξη της mlm επιχείρησης σου αλλά και σε αυτό που ήδη κάνεις.

Διεκδικήστε τη συμμετοχή σας στην ομάδα μας

Στείλτε τώρα το μήνυμα σας ώστε να ορίσουμε μία δωρεάν online συνάντηση 30 λεπτών.

Ναι, θέλω να ενημερωθώ

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 698 021 2121.